Samenwerking

Als zelfstandig tekstschrijver kan ik, na al die jaren, toch nog wel eens onzeker zijn over wat ik kan en wat ik doe, maar als ik een ondernemer interview voor www.deamsterdamseondernemer.nl speelt dat niet. Ik bepaal wat we bespreken, omdat ik de vragen stel. Ik heb vaste vragen, maar er is natuurlijk altijd ruimte om af te wijken van het stramien, graag zelfs! Ook sta ik zeker open voor aanpassingen aan mijn tekst, als ze maar binnen het verhaal passen.

Op dit moment ben ik naarstig op zoek naar samenwerkingsverbanden met Amsterdamse ondernemersverenigingen zoals MKB Amsterdam, Amsterdam City, ORAM, VAZO of de KvK. Maar ik wil ook met andere commerciële partijen samenwerken om mijn klanten een groter podium te bieden dan de site en social media van de Amsterdamse ondernemer alleen, hoewel het aantal volgers daarop gestaag groeit. Misschien moet ik wat meer geduld hebben, maar ik ben gewoon heel enthousiast en zou willen dat ik mijn klanten een garantie kan geven dat ze door een interview meer traffic op hun site krijgen. Wel kan ik ze op een briefje geven dat een interview op de Amsterdamse ondernemer goed is voor de vindbaarheid op Google, linkbuilding en prima gebruikt kan worden als branding en storytelling.

Bedenk maar eens: wie is eigenlijk jouw eigen favoriete Amsterdamse ondernemer? Wedden dat daar zit een fantástisch verhaal achter zit?