PYOP workshop 29 september

Donderdag 29 september zal er weer een nieuwe workshop van Pimp Your Online Profile plaatsvinden. Waarschijnlijk zal ook deze editie weer plaatsvinden bij Amsterdam Connected in Zuidoost, een bedrijfsverzamelgebouw voor ondernemers en zzp’ers. Er zijn mooie moderne ruimtes met whiteboards, airco, lekkere lunch en goeie koffie!

Dat is allemaal mooi natuurlijk, maar wat kan je verder nou eigenlijk verwachten als je meedoet aan onze workshops?

Ten eerste kijken we samen naar je website en wat we daaraan kunnen verbeteren. Wil je een andere uitstraling, wil je misschien een betere koppeling met social media, of een betere call to action op je homepage? Er is veel mogelijk. Zo kan Jitske je bijvoorbeeld ook heel goed op weg helpen als je helemaal nog geen website hebt. In korte sessies van ongeveer een uur werk je samen met een professional aan onderdelen van je site: met mij kijk je naar een tekst op je site, bijvoorbeeld de  homepage of de ‘over mij’ pagina. We lopen samen door de tekst en proberen deze zo kort en bondig mogelijk te maken. Aan de hand van tips en tricks kan je na deze dag ook zelf aan de slag met je tekst.

Vervolgens ga je met Roeselien aan de slag met jouw pitch. Zij haalt als geen ander naar boven waarom je doet wat je doet en zet dit vervolgens met je op papier. Later die dag zullen we dat opnemen op video, zodat je een mooi promotiefilmpje hebt om op je site te zetten. Renate maakt een mooie profielfoto die je op je site kan zetten. Tenslotte komt  Jennifer langs en geeft advies op maat over social media & PR en hoe je dat in jouw geval het beste kan toepassen.

Advertentie